Til hovedinnhold

HK Sørensen - Din lokale elektriker i Finnsnes

H K Sørensen er en erfaren og pålitelig elektroinstallasjonsbedrift som har vært en aktiv aktør i bransjen i over 30 år. Med fokus på å tilby høy kvalitet og god service, har bedriften bygget opp en solid kundebase i både privat- og bedriftsmarkedet.

Dersom du er på jakt etter en dyktig elektriker i Finnsnes-området, kan du stole på H K Sørensen. Bedriften har bred erfaring med alt fra små serviceoppdrag til større industrielle installasjoner og offentlige anbud.

Noen tjenester

  • Smarthus
  • Elbil lader
  • Sikringsskap
  • Smart strømstyring
  • Nybygg og renovering
  • Alt av småelektrisk
  • Elkontroll og elsjekk

Din lokale elektriker i Finnsnes

H K Sørensen er opptatt av å levere elektrotjenester av høy kvalitet, og deres dyktige montører innehar riktig kompetanse og faglig nivå. Kundene kan derfor være trygge på at alle oppdrag utføres med høy presisjon og kvalitet.

Som en lokal samarbeidspartner har H K Sørensen et sterkt engasjement for å støtte næringslivet og privatmarkedet i Finnsnes-området med elektroinstallasjoner av høy kvalitet. De tilbyr også teknisk bistand og prosjektering dersom det er behov for det.

I tillegg til å levere solide resultater og høy kvalitet på alle oppdrag, tar H K Sørensen også sitt samfunnsansvar på alvor. De tar inn lærlinger innenfor elektrofaget for å dekke fremtidens behov i arbeidsmarkedet.

Kvalitet, service og en pålitelig samarbeidspartner

Med fokus på kvalitet, god service og bred erfaring, er H K Sørensen den perfekte samarbeidspartneren for alle dine elektrobehov i Finnsnes-området. Bedriften har et sterkt fokus på å være en lokal aktør som kan tilby høy kvalitet og god service til sine kunder.

Så dersom du trenger en dyktig elektriker i Finnsnes-området, kan du stole på H K Sørensen. Ta kontakt i dag for å få en uforpliktende prat om dine elektrobehov, og la H K Sørensen være din pålitelige samarbeidspartner.

Kontakt oss for en hyggelig prat

Kontakt oss