Til hovedinnhold

Trenger du en smart hjemmelader?

Vi monterer en av Norges mest populære ladebokser, Easee Home. Hos oss skal du være trygg på at installasjon og service blir som avtalt. Kontakt oss for et tilbud!

Vi monterer laderen og den nødvendige elektriske installasjonen for deg. Dersom du tror den elektriske installasjonen i ditt hjem er spesielt utfordrende og fraviker forutsetningene, så hjelper vi deg med dette også.

Dame som setter bilen sin til lading med Easee lader.
Foto: Easee

Hvorfor velge Easee Home?

  • Smart, kraftfull og fremtidsrettet
  • Jevnlige oppdateringer
  • Integrert 4G (e-sim)
  • Type 2 uttak

Få inntil 35 % avslag på ladeboksen

Hvis du installerer STRØMKONTROLLPAKKA fra Futurehome så får du inntil 35 % støtte fra Enova på totalprisen. Ta kontakt med oss for å høre mer.

EASEE HOME

Easee Home er intelligent og tilpasser seg alle elbiler, strømstyrker og strømnett. Laderoboten vil automatisk oppdage om bilen støtter 3-fase eller ikke. Du trenger ikke å tenke på tekniske spesifikasjoner – laderoboten tilpasser seg alltid bilens behov og håndterer å lade flere biler med ulike behov samtidig. Easee Home kan lastbalansere inntil 3 ladestajonser per kurs.

Med Easee-appen har du alltid full kontroll over laderobotene dine, enten du er hjemme eller på farten. Easee Laderobot er alltid tilkoblet – den støtter WiFi og leveres med innebygd 4G. Du kan sjekke status på laderen, justere ladekraften og planlegge en ladeøkt. Brukt i kombinasjon med vår Easee Equalizer (kommer snart) kan du til og med aktivere smart strømstyring.