Til hovedinnhold

Hvem er vi?

HK Sørensen ble stiftet i 1987 og vi har siden da levert solide elektroinstallasjoner til privatmarkedet, næringslivet og industri. Vi er i dag 13 ansatte med et stort engasjement for faget og som jobber hver dag for å levere solide resultater.

I tillegg til serviceoppdrag er vi i dag også involvert i offentlige anbud og industrielle installasjoner. Vi prosjekterer også oppdrag dersom det er behov for teknisk bistand.

EL-PROFFEN bygget i Lauvåsen, Kristiansand. Foto.

Våre verdier

  • Lokal samarbeidspartner
  • Best på kvalitet og service
  • Sunn økonomisk drift
  • Ikke for stor - Ikke for liten

For oss er det viktig å være en lokal samarbeidspartner som støtter næringslivet og privatmarkedet med elektroinstallasjoner av høy kvalitet. Samtidig har vi et samfunnsansvar ved å ta inn lærlinger innenfor elektro for å dekke den fremtidige etterspørselen i arbeidsmarkedet.

Vi har et mål om å akkurat være den passende størrelsen for å dekke behovet i det lokale markedet. Vi fokuserer på å ha en sunn drift der vi klarer å prioritere våre lokale kunder som har vært med på å bygge opp bedriften og arbeidsplassene.

Internt i bedriften har vi fokus på at våre montører innehar riktig kompetanse og et høyt faglig nivå. Ved siden av dette etterstreber vi og ha et godt sosialt miljø som inspirer. For deg som kunde betyr det at alle installasjoner blir gjennomført med høyest mulig kvalitet. Når gjengen trives på jobb, da blir det gode resultater.

Kontorlokalet har fått belysning tilpasset bruken. Lysarmaturer over kontorpultene, ei lampe over loungen og spotter for å lyse opp ulike elementer. Foto.