Til hovedinnhold

Trenger du en smart hjemmelader?

Vi monterer vinneren av NAF sin test av ladebokser for 2022, Zaptec Go. Hos oss skal du være trygg på at installasjon og service blir som avtalt. Kontakt oss for et tilbud!

Vi monterer laderen og den nødvendige elektriske installasjonen for deg. Dersom du tror den elektriske installasjonen i ditt hjem er spesielt utfordrende og fraviker forutsetningene, så hjelper vi deg med dette også.

Hvorfor velge Zaptec Go?

  • lading med inntil 22 kW.
  • Smartlading og fungere med tredjepartsapper
  • Liten, kompakt og pent design
  • Tilpasser seg bil og strømnettet

Få inntil 35 % avslag på ladeboksen

Hvis du installerer STRØMKONTROLLPAKKA fra Futurehome så får du inntil 35 % støtte fra Enova på totalprisen. Ta kontakt med oss for å høre mer.

Zaptec Go

Zaptec Go er en smart og sofistikert ladeboks for enebolig og hytte, og med smartladingen Eco Mode får du lade når strømprisen er på sitt billigste i løpet av døgnet. Lad hjemme, når det passer deg. Passer til alle typer elbiler og hjem. Zaptec Go tilpasser maksimal ladning til bilens kapasitet.

Eco Mode finner du i appen, og når du velger denne smartladingen lader du bilen automatisk når strømprisene er på sitt laveste i løpet av døgnet, uansett hvilket strømselskap du har. Eco Mode er integrert med spotprisene til Nord Pool, som gir ny prisinformasjon til Zaptec Go hver time.